2000 SÄLJARE FRÅN 25 LÄNDER PÅ 24 DAGAR

Här ser du en del av hur vi löste problemet med att hålla reda på ett stort antal olika träningsprogram som skulle dela på samma resurser men ville göra sina egna unika anpassningar.
 
Mings uppdrag var att lotsa drygt 80 tränare från 25 europeiska länder i att förbereda och genomföra säljutbildningar med drygt 2000 säljare under en tidsperiod på bara 24 dagar. Komplexiteten i uppdraget ökade av att tränarna kom från så väldigt olika kulturer och hade så olika ”sunda förnuft” i förhållande till det här med planering.  
    

Rent visuellt fick varje träningsdag under denna intensiva utbildningsperiod en egen sektion i vårt visuella planeringsrum. Varje “pedagogisk byggsten” fick sedan sitt eget unika grafiska objekt och varje ”resurs” (lokaler, transporter, träningshjälpmedel m m) visualiserades som en ”spelplan” med olika rutor på vilka de olika pedagogiska byggstenarna placerades och förflyttades.

Vartefter vi kommunicerade med franska, ukrainska, turkiska och engelska tränare om hur de ville lägga upp just sina respektive träningsprogram så kunde vi förflytta de pedagogiska byggstenarna till resurser som fortfarande var lediga.

 
I början förstod inte så många av övriga inblandade (transportörer, restauranger, hotell m fl) poängen med detta visualiseringsrum. Däremot höll alla till i vårt visualiseringsrum med sina respektive planeringar i slutet av projektet.
  
Vi hade riktigt trevligt tillsammans över funktionsgränserna!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *